Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΗ ΡΟΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ



Πανελληνιονίκης επέστρεψε ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Σύρου Γιώργος Ζώρζος και μαθητής της Γ τάξης του   σχολείου μας, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser στην κατηγορία Standard εφήβων, που διεξήχθη στον Φαληρικό Ορμο από 27 έως 31 Οκτωβρίου.
Ο Γιώργος Ζώρζος ξεκίνησε την ιστιοπλοΐα, σε ηλικία εννέα ετών από την κατηγορία των Optimist. Στη συνέχεια μεταπήδησε στις κατηγορίες Laser 4,7 και Radial ενώ για πρώτη φορά συμμετείχε στην κατηγορία Standard.
Ο Ν.Ο.Σ. συμμετείχε στο Πρωτάθλημα με πέντε συνολικά αθλητές στις κατηγορίες Laser Standard, Radial και 4,7.
Οι καιρικές συνθήκες που αντιμετώπισαν οι αθλητές τις δύο πρώτες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες. Ο αέρας στις σπιλιάδες έφθανε σε ταχύτητα τα 25 Knots, ενώ τις επόμενες μέρες η άπνοια , ότι χειρότερο δηλαδή για το άθλημα της ιστιοπλοΐας, δεν τους βοήθησε να αγωνιστούν όπως θα έπρεπε.
Οι καθηγητές και συμμαθητές του απευθύνουν τις πιο θερμές ευχές τους τόσο στον αθλητή Γιώργο Ζώρζο και στην οικογένειά του όσο και στον προπονητή του κ. Γρυπάρη Γιάννη, ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά στους αθλητές ως προπονητής και φίλος καθώς επίσης και στους υπόλοιπους αθλητές για τη συμμετοχή τους και την αγωνιστικότητα την οποία επέδειξαν .

e-mail: syroscommunity@gmail.com

e-mail: syroscommunity@gmail.com
e-mail: syroscommunity@gmail.com