Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ



Συνεχίζονται κανονικά οι πρόβες της θεατρικής ομάδας καθώς και  οι προετοιμασίες για  την θεατρική παράσταση στις αρχές του Μάη.Ήδη έχουν τελειώσει τα σκηνικά και έχουν τοποθετηθεί στο χώρο πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου.

ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

  Την  Τετάρτη 16/03/2011 και ώρα 11.00, στο χώρο του ΕΚΦΕ Σύρου,  πραγματοποιήθηκε δειγματική διδασκαλία στο μάθημα της Μικροβιολογίας, από το  Βιολόγο του σχολείου μας  κο Σακελλαρίου Μίλτο, στη  Β τάξη Υγείας και την συμμετοχή των καθηγητών της ειδικότητας  Φυσικών Επιστημών.
 Την προετοιμασία και το συντονισμό  είχε ο υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Σύρου Δρ. Ρούμελης Νικόλαος, μετά από την πρόσκληση του Συμβούλου ΠΕ 04  Δρ. κου Μορμπιλά Νίκου. 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

Ανέβηκαν  στο blog του σχολείου μας οι εργασίες των μαθητών  του πρώτου τετραμήνου της φετινής χρονιάς. οι μαθητές σε συνεργασία με τους διδάσκοντες καθηγητές, κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, εργάζονται με μορφή project σε διάφορα θέματα που προκύπτουν μέσα από την διδακτέα ύλη. Η παρουσίαση των εργασιών αυτών γίνεται κατά την διάρκεια των μαθημάτων, από τους ίδιους τους μαθητές.
Η παρουσίαση των εργασιών αυτών μέσα από το blog του σχολείου μας, μας δίνει την δυνατότητα να μοιραστούμε αυτή την προσπάθεια και με άλλους μαθητές και καθηγητές..
Οι εργασίες είναι προσβάσιμες από εδώ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Ο Ροταριανός όμιλος Σύρου προκήρυξε διαγωνισμό έκθεσης με θέμα:

          " Βελτιώνουμε την κοινωνία, ενώνουμε την ανθρωπότητα",

στον οποίο βραβεύτηκε η μαθήτρια του σχολείου μας, Ρούσσου Δήμητρα του Α3 με το  δεύτερο βραβείο. Με τις καλύτερες ευχές μας και πάντα τέτοια.

e-mail: syroscommunity@gmail.com

e-mail: syroscommunity@gmail.com
e-mail: syroscommunity@gmail.com