Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

To ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ διοργάνωσε σειρά τεσσάρων ιστοδιαλέξεων με εισηγητή 
τον κ.Γ. Βλάχο σύμβουλο ΠΕ04 με θέμα:
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
Μέσα από αυτή την ομάδα προσπαθούμε να συντελέσουμε στη διάχυση της γνώσης και της εμπειρίας στα παιδαγωγικά, εκπαιδευτικά θέματα, χρησιμοποιώντας διαδικτυακά σεμινάρια (Webinars).
Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από εδώ: 
                                        https://sites.google.com/site/dfewebinars/pinakas-anaphoras

ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ

Στο BLOG της βιβλιοθήκης του σχολείου μας αναρτήθηκαν τα θέματα και οι απαντήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2009 και 2010.  Για όσους ενδιαφέρονται  να τα δουν ,είναι προσβάσιμα από εδώ:
http://lib-1-epal-syrou.blogspot.com/2010/12/blog-post_08.html

ΟΜΑΔΑ BLOG

Συνεχίζει και φέτος για τρίτη χρονιά το Blog  του σχολείου μας με υπεύθυνους καθηγητές την κ.Κορφιάτη Ειρήνη, Καραγιάννη Ελένη και Μίλτο Σακελλαρίου και πλαισιώνεται από μαθητές του σχολείου. Με μεγάλη χαρά είδαμε την προσπάθεια που ξεκίνησε μέσα από ένα πρόγραμμα πολιτιστικό του σχολείου μας, με στόχο την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μαθητών των καθηγητών και ενίοτε των γονέων, να ευοδώνεται και να αναγνωρίζεται μέσα από το ΑLFAVITA , το πιο έγκυρο εκπαιδευτικό  portal, σαν ένα από τα καλύτερα του χώρου της εκπαίδευσης.
Προσκαλούμε στην 1η φετινή συνάντηση της ομάδας κάθε μαθητή ή συνάδελφο καθηγητή που επιθυμεί να συμμετάσχει, την Παρασκευή 17 Δεκέμβρη, στις 10.00 π.μ, στο δεύτερο διάλειμμα στην αίθουσα δίπλα από το γραφείο του διευθυντή.

e-mail: syroscommunity@gmail.com

e-mail: syroscommunity@gmail.com
e-mail: syroscommunity@gmail.com